luni, 23 mai 2011

Lumanare botez

De aceasta data am facut o lumanare de botez pentru Georgiana, nana micutei Maria Sofia.

DSC_0106_15378

Georgiana este din Bacau si a tinut sa faca un drum pana in Iasi pentru aceasta lumanarica, fiind incantata de modelele vazute pe blog.

Pe de o parte, a fost cea mai dificila lumanare de pana acum, tinand cont ca aveam mereu in cap ideea ca TREBUIE sa fac ceva deosebit pentru ca nu vroiam sa regrete, nici macar un pic, kilometrii facuti :).
Pe de alta parte, a fost usor, si-i multumesc Gorgianei pentru increderea acordata lasandu-mi mana libera. Mi-a spus doar ca vrea ceva cu buburuze si ca ii place ideea de inimioare personalizate, asa cum a vazut la lumanarea Amaliei Ioana.

lumanare botez Sofia Maria

Cateva fotografii mai detaliate cu inimioarele si oita de plus:

two little hearts

yellow little hearts

2 comentarii:

  1. Cand am vazut prima data blogul, a fost "dragoste la prima vedere". V-am dat "mana libera" pentru simplul fapt ca nu vroiam sa va ingradesc cu nimic. Ma bucur ca am mers pe mana dumneavoastra. Nu aveam cum sa regretam alegerea facuta si nici kilometrii parcursi. Daca as da timpul inapoi, as face exact acelasi lucru.
    Va multumim mult!

    Cu drag,
    Georgiana

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce am văzut pe acest blog este deosebit!!! Botezul fiicei mele este pe 10 noiembrie si eram interesata de o lumanare ... Dar am vazut apoi ca de la 1 noiembrie luați o pauza ... Puteti face o concesie?? Dacă nu, oricum felicitari pentru creatii !! Giorgiana

    RăspundețiȘtergere